duminică, 20 iunie 2010

"Geani, dragostea mea!"(Ep7-"Obrazul subtire...)

In acea seara, Geani a dus-o pe Mitzi la o terasa de pe Dorobanti. Din aia cu geamuri la strada, geamuri mari, pentru vizibilitate. Mitzi si-a luat fresh de portocale, Geani, o cafea. Geani era ravasitor in seara aia. Pantaloni albi, un tricou de culoare bleu, mulat si cu mesaj in spaniola, tenisi D&G albi si mult parfum. Statea rezemat pe canapeaua cafenelei, cu aerul lui grav, de baietas smecherit, incat pe Mitzi o treceau toate apele. Si-ar dori tare mult sa o placa, pentru ca ei in mod clar i-a cam luat mintile.

Geani masura toate femeile care intrau/ieseau/se perindau prin fata lui catre toaleta. Ochiul lui de barbat experimentat le impartea aproape instantaneu in doua categorii. Oricum, nu ii parea rau cu Mitzi. O pustoiaca e o investitie buna in agenda, numai sa nu ii dea batai de cap, sa nu il smiorcaie cu pretentiile ei la o relatie. El nu e unul din pustii aia care vad prima data o femeie si se indragostesc.Nu, el ofera senzatii tari in dormitor, si nu numai acolo, si cam atat.



Mitzi n-a prea vorbit. Asculta fascinata povestile lui Geani, in timp ce isi petrecea unghiutele roz si false prin par. In rest, s-a fatait de cateva ori la baie, cu sau fara motiv. Bine, motiv isi gaseste Mitzi foarte usor. S-a rujat de 5 ori in seara aia, doar glossul se ducea putin cate putin la fiecare contact cu paiul. Si in plus, neavand ce povesti, ii mai ramanea doar unduitul soldurilor sa vorbeasca de la sine. Stia si cum sa se aplece in fata la decolare, ca doar studiase de multe ori in fata oglinzii.

"Auzi, fa-mi si mie nota". Geani era de-al casei. Fetele il stiau dupa bacsisul gras lasat de fiecare data, dar si dupa masina pe care o parca intotdeauna, in diagonala, pe trotuar, la intrare. Aceeasi masina. De fiecare data, alta partenera.

In interior, masina mirosea puternic, masculin. Mitzi se uita minunata la toate beculetele si martorii luminosi de pe bord, si i se parea ca numarul lor cuantifica valoarea in zeci de mii de euroi ai bolidului. La primul semafor pe rosu(Geani era nevoit sa opreasca pentru ca avea masini in fata iar in stanga, refugiul de la tramvai il impiedica sa economiseasca timp), in timp ce Mitzi se uita satisfacuta din BMW-ul alb, in geamurile celorlalte masini mai ieftine din jur, Geani a luat-o de mana. Nu i-a mai dat drumul pana in parcare, nici cand schimba nervos vitezele.

Era seara de deschidere a clubului. Mitzi auzise chiar zilele trecute o discutie intre doua fitoase de la liceu, fete de bani gata nelipsite de pe site-urile cu poze de la petreceri, si nici prin cap nu i-ar fi trecut ca va ajunge si ea acolo. Era in culmea fericirii si Geani era singurul responsabil pentru cvasi-extazul ei. Acum isi facea probleme ca nu era imbracata adecvat. Daca ar fi stiut....In mod clar o sa ii ceara bani Mioarei pentru toale noi, de iesit...

Geani a coborat din masina(cu acelasi aer grav, de smecher), intinzand in scarba 20 de lei amaratului care pazea parcarea. "Sa nu te prind, ba, cu labele pe ea, ca ti-o iei, auzi?", "Da, sefu, sa traiti. Sa iti traiasca amanta!". Lui Geani ii placea tare mult cand i se spunea "seful". De altfel, isi cumpara titulatura cu orice ocazie. La semafoare, la spalatorie, oriunde isi deschidea portofelul.

Mitzi si-a dat a 6-a oara cu ruj, pentru iesirea triumfala. Saracuta de ea, a pus primul picior in balta din dreptul portierei."Ce proasta sunt!" E bine, Geani n-o vazuse. O sa se duca la baie sa se curete pe pantof. Acum se indreptau catre intrarea flancata de bodyguarzi. Geani, cu mersul caracteristic, cu miscare ampla din umeri si bratele departate de corpul de altfel lucrat, Mitzi, cu pasii marunti si pantoful drept stropit in balta, miscand din solduri, si cu amaratul ala, urmandu-i in spate, dar la distanta, care nu contenea sa ii multumeasca "sefului" pentru generozitate.

In club il asteptau baietii. Anturajul lui Geani e format din smecheri din aia rasi in cap, ale caror cefe formeaza pliuri si ale caror haine sunt mereu negre si descheiate cu cativa nasturi in plus fata de normal. Se pupa de fiecare data cand se intalnesc si isi vorbesc cu "fratioare", chiar daca genotipurile nu indica ramuri comune in arbore. Au trecut prin multe impreuna, asa ca apelativul e mai mult decat justificat. Geani are canapea centrala, ei bine, tot pentru vizibilitate. El ajunge de fiecare data ultimul, doar stim deja ca nu e un fraier.

Mitzi...oo, Mitzi era asa de fascinata de toata atmosfera, incat nu ii venea sa creada!!! V-o inchipuiti? In clubul de super fite, venita cu un BMW, stand acum la canapeaua pozitionata strategic in vizorul tuturor, cu un super-barbat alaturi. Mitzi incepea sa vada ce e "smecheria" si cum se traieste ea. Fata ei mult prea machiata ii ascundea emotiile, pe care insa i le citeai din plin in ochi. Straluceau de satisfactie!

Geani a baut toata seara whisky. Cel mai scump! Chelnerita parea ca serveste o singura masa dupa ritmul de schimbare a sticlelor. Accepta cu stoicism chiar si gesturile deplasate ale "fratiorilor" in momentul in care se apleca cu tava. Geani nu e fumator, decat de club. Si atunci e cu trabucul. O gramada de persoane le-au vizitat canapeaua, in semn de respect. Smecheri mai mari sau mai mici..iti puteai da seama de importanta lor, daca il vedeai pe Geani obosindu-se sa se ridice cand dadeau mana.

Mitzi a dansat toata noaptea. Tragand din slims-uri si din cocktail-urile pe care Geani i le comanda fara sa o intrebe, Mitzi etala acum talentele ei de mare dansatoare. Se stia privita de jumatate din club(rivalizand cu animatoarele alea imbracate sumar), insa ea avea in scop precis in alegerea miscarilor de felina. Geani trebuie sa isi piarda mintile. O cam pofteau si camasile negre, carora nu fusese insa prezentata. Geani nu s-a obosit. Oricum astia i-ar fi uitat numele, la cate ca ea au fost. Mitzi si-a tras si cateva poze la baie, cu telefonul, pentru ca acest eveniment monden trebuia pastrat.

Ora 4.00 AM: cateva zeci de milioane cheltuite, inca 5 reprize de rujat, si Geani o conducea pe Mitzi catre masina, pe care, evident, nu erau urme de labe de amarat. Acelasi mers apasat de smecher, insa de data asta, un pic mai incoerent din cauza alcoolului. Nu era prima data cand Geani conducea baut bine, insa, daca e ceva pe care se se bazeze in viata asta, ala e portofelul. Lui Mitzi i se cam ciufulise coafura si avea rimmel-ul intins. Transpirase mult. Si ea mergea un pic dezechilibrat, dar din cauza pantofilor care o cam strangeau.

Inainte sa ajunga la masina, Geani s-a oprit. Nu, nu i se facuse rau, ci, cu un gest scurt si hotarat, asa cum ii este si caracterul, Geani a tras-o pe Mitzi langa el si a sarutat-o. Pret de cateva secunde, Mitzi s-a lipit de tricoul ud al lui Geani si Hugo Boss-ul lui i-a intrat prin toti porii, pana in creierul mic...sau mare, nici noi nu stim unde se declanseaza dorinta la fetele ca Mitzi. Ahhh...cate emotii i-au fost date naivei noastre eroine sa traiasca in acea seara, dar niciuna mai intensa ca cea de final.

ora 5.00: Toata lumea doarme.Geani, pe canapea, la bustul gol, dar lucrat, insa in pantalonii albi de mai devreme. Mitzi, in camera plina de pernute rosii in forma de inimioara, primite cadou, nedemachiata. Mioara, visand la masa cu socrii mari si mici, alaturi de Ionesti, si cu Gicu sforaindu-i in ureche, anesteziat de la berea pe care o serveste in fiecare seara.

Noapte buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu