miercuri, 2 iunie 2010

"Geani, dragostea mea!"(Ep 4- S-o facem virtual)

Cat de fericita a fost Mitzi a doua zi! Nici nu va puteti imagina. Brusc, toate eforturile depuse de ea in timpul photo shootingurilor, gen: alegerea locatiilor(si in toalete nu e deloc usor), mentinerea buzelor tuguiate pret de cateva minute pana se face poza, retusarea machiajului si contorsionismul de care dadea dovada in multe dintre ipostazele imortalizate, brusc, au capatat o finalitate.
Mitzi il privea acum prin ecranul calculatorului pe Geani...E drept, mesaje mai primise, dar toate de la pusti de la ea din liceu. Astazi, insa, Mitzi descoperea BARBATUL. Mitzi muscase din mar,"The Mar".
Ritmul batailor cardiace se accelera la fiecare "next" in galeria foto a lui Geani. Haine de firma...cluburi...petreceri...prieteni multi si smecheri...whisky...ochelari Armani...Emporio Armani...."ahh, clar e BMW-ul lui", s-a convins Mitzi cand era deja la a treia poza cu masina. Mitzi in extaz. Pentru prima oara.
Era clar! Mitzi se felicita, in capusorul ala al ei brunet si chinuit de coafeze la fiecare ajustare de extensii, pentru pozele reusite pe care si le postase. Mai ales cea in care era neagra si plina de ulei.
Deschide Mess-ul. Din nou niste offline-uri de la ala cu cabrioleta.Brusc, neinteresant. Inchide fereastra inainte sa citeasca cele 2 randuri patetice ale unui hormonat. De 2 luni se tot tine dupa ea, ca papagalul.
Mitzi ezita. N-ar vrea sa para disperata. No way! Dar totusi, daca nu face nimic e mai rau. Geani e asa de tare...Day-dreaming...Mitzi, in rochita aia a ei roz, tip gogosar, pe care si-a luat-o recent, pe scaunul din dreapta al lui B-25-GEA. Cu Geani in stanga. Dorobanti colt cu Stefan cel Mare.
Mama! Si s-o vada proastele alea de la liceu cum o asteapta Geani sa iasa de la ore. Si cum o duce Geani la Bamboo...A fost o data si ea acolo. "Dar e asa nashpa fara canapea!!!" Cu Geani n-ar mai sprijini ca fraiera barul. Cu Geani ar avea masa, cu sticla de whisky si multa gheata. De pe varful canapelei, Bamboo-ul e altfel!!! Cu totul altfel...
E clar! Mitzi adauga in lista ei de contacte un ID nou:geany_sefulvostru.
La cateva secunde distanta, din garsoniera lui ultra-centrala, Geani da accept. Se uita pe niste site-uri cu parfumuri, niste furaciuni, cand i-a sarit in ochi un:mitzi_mitzi. Ce ti-e si cu Hi-Tech-ul asta! Doua dublu-click-uri si kilometri de strazi, linii de tramvai si statii de metrou s-au evaporat. Acum sunt ei doi, privindu-se prin fibra optica.
Geani face, dupa cum ne asteptam cu totii, primul pas. O ia cu dulcegarii ieftine, cu "papusa" si "bombonica". Pentru el, e inca o gasculita, si e foarte relaxat. Stie ca e o chestiune de timp pana o sa ii pice in gheare, asa ca nu-si face probleme. Insa Mitzi...oh, da...daca ati putea-o vedea pe Mitzi...Mitzi jubileaza...ea inca are filmele ei in cap cu Bamboo-ul...si conversatia nu face decat sa o indemne sa isi continue scenariile.
Geani scrie mult...de masina, de "afacerea lui"...si ii tot cere poze...pe care le comenteaza de fiecare data cu .."au, mama" si "mmmm"...incheind apoteotic cu cate un "poooooooop" sau uneori cu cate un "pwowp", depinde de mood.
E drept ca si Mitzi i le serveste. E periculoasa. Alege exact poze de "bagat in boala", dupa spusele lui Geani. Prima transa: alea de la mare. Da, exact, alea in care e neagra si plina de ulei ca o merdenea. Nu toate, ca in unele i se vede celulita sau i se pare ca a iesit cu sanii mici. Ii mai da poze de la majorat, in rochia aia decoltata. Ca sa vada ca Mitzi are stil, ca e printesa. Are ea o poza in care e foarte "secsiii", insa apare si fufa aia blonda care a iesit Miss...Aaa, stai ca o poate decupa repede in Paint. I-o trimite decupata. Cu cata satisfactie primeste fiecare onomatopee de la Geani, drept raspuns.
Pe drept cuvant, Geani nu e chiar asa...onomatopeic...La cate femei a avut, Mitzi, nu e cea mai grozava. S-a prins el care e faza cu unghiile false si extensiile...si i-a vazut si celulita. Lui Geani i-au trecut prin asternuturi o gramada de "bucati bune"... se joaca cu ea ca a simtit-o...si stie ce are de facut...
Ii trimite o manea...de dragoste...un duet intre un el si o ea...ceva cu bani...cu toti banii din lume...cu niste ochi si un dor...Mitzi o asculta. E dedicatie de la el.
L-ar intreba multe. Ar vrea sa stie cati bani are. Daca e chiar masina lui.
Il intreaba de masina.
Geani nu raspunde.
Mitzi mai sta. Se tot uita sa vada daca apare "geany_sefulvostru is typing a message". Dar nimic.
Ii da buzz.
Geani trimite multi de :* :* :*
Geani de fapt revenise la prospectarea parfumurilor. Ii da linkul si o intreaba care-i place. Mitzi are impresia ca lui Geani i-ar pasa. Il alege pe ala scump, sa nu se faca de ras.
Geani vrea s-o vada. Ii spune asta.
Mitzi baga un "brb" si se duce sa se rimeleze.
Revine si da drumul la webcam.
geany_sefulvostru: :*:*:*:*:*:*::*:*:*
Mitzi zambeste si isi tuguiaza buzele spre camera.
geany_sefulvostru: "eshti o mumoasa"
Geani ii spune ca trebuie sa iasa. Are niste combinatii in seara asta cu baietii. Ii cere numarul. Mitzi i-l da.
:*:*:*:*:*:*:*
geany_sefulvostru signed out

ora 23.00(2 ore mai tarziu)telefonul lui Mitzi suna a sms..."Bomboniko, te poooop dulce pe botik. Nush ce mi-ai facut dar imi sta gandul numai la tn. Geani"
"Poooooooop u Geani!Eu-s obo un pic,da ma gndesc la tn"

La Geani pe canapea e o rusoaica.
La Bamboo pe canapea se viseaza, zambind, Mitzi.

Noapte buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu