duminică, 30 mai 2010

"Geani, dragostea mea"(Ep3- Din toate florile din lume...)

Contrar asteptarilor scenaristului, Geani n-a adormit imediat ce a ajuns acasa. N-avea somn. S-a aruncat in canapeaua de piele si a inceput sa butoneze prin telefon...cauta, aiurea prin agenda. Geani are multe "gagici" in telefon...pustoaice sau femei in toata firea, blonde sau brunete...Geani are o enciclopedie. Si toate i-au stat macar o data pe canapeaua asta din sufragerie.

Baiat destept, Geani a stiut sa le tina agatate. O data la ceva timp, ii vine fiecareia randul ...Pentru o partida scurta, lipsita de orice fel de pasiune, un fel de reprezentatie la sol...doua diagonale si un dublu surub...si apoi te stergi de talcul de pe maini, in asteptarea notei. Geani e atat de plictisit si de absent in toate acele momente...Nici nu prea vorbesc..preludiul e consumat in sms-ul premergator "Ce faci papusha? La 11, la mine!". Postludiul e "Sa ma mai suni"-ul rostit de ea cand i se inchide usa. Ce e intre pre si post dureaza cam 10 minute.
Ele nu raman peste noapte.Niciodata. Geani nu poate dormi cu altcineva in pat si punct.

In seara asta n-are insa chef. Cu cat navigheaza mai mult prin agenda, cu atat realizeaza ca nu are chef. N-are stare. Deschide calculatorul. Google. Hi5. Log-in. Langa deschide si winamp-ul. Discografia lui Adrian CM. Cantece de dragoste.

Hopaa..Hi5-ul i-a facut lui Geani o sugestie. Dublu-click-ul destinului...

In fata ochilor lui Geani e o bruneta, cu extensii, cu buze roz, pozata in fata unei oglinzi, cu mana in par. Exact, e Mitzi! Mitzi a noastra!
Lacom, Geani, ii investigheaza albumele. 4 la numar, 96 de poze in total. La scoala, in bar, la volan, in toaleta(multe din ele), in club cu fetele, in costum de baie pe plaja, poze alb-negru, sepia.
Mitzi e frumoasa. Mitzi e piesa, piesa de piesa. Ii lasa mesaj" Printeso, vreau sa te cunosc. Esti prea buna. ID: geany_ sefulvostru. POOOOOOP". Ii mai lasa si un comm la o poza de-a ei, de la mare, de anul trecut, in care Mitzi e neagra si data cu ulei.

Asa e Geani. Nu se poate abtine cand e vorba de femei. N-a iubit pana acum niciodata si nici nu vrea. Lui ii place sa "bagabonteasca", nu sa-l frece una toata ziua cu scene de gelozie, cu tot felul de pretentii. Nu s-a nascut aia care sa il puna cu botul pe labe pe Geani. Si in plus, el nu e barbatul unei singure femei si nici n-o sa fie! Dragostea e pentru prosti, el e smecherit. Le agata, le vrajeste din texte si daca le mai plimba si cu masina pe Magheru seara, sunt topite. N-a suferit niciodata dupa vreuna. Cand sunt atatea "bunaciuni", ar fi chiar pacat...
Asa isi zice Geani de multe ori, insa stim ca dincolo de scutul asta de baiat rau, Geani si-ar dori altceva...
Geani, esti in faza 1: negarea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu